'Όμορφη Πόλη

Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στην 'Όμορφη Πόλη"

Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου
22.4.2009

Στην εκπομπή " Σινέ μπλα μπλα" του Γιάννη Στεφανίδη φιλοξενήθηκαν την Τρίτη το βράδυ στις 10 οι αδελφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του δίσκου τους που περιλαμβάνει κυρίως παραδοσιακά τραγούδια της χώρας αλλά και ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας.

Η παρουσία τους στην εκπομπή ζεστή και μεστή, με αναφορές από το ξεκίνημα των μουσικών τους σπουδών έως και σήμερα που κρατάμε στα χέρια μας αυτόν τον επιτυχημένο από κάθε άποψη δίσκο.

Με το πάθος της δημιουργικής φαντασίας έκδηλο και με την απόλυτη αλήθεια στις φωνές και στα ακούσματα, με ένα ηχόχρωμα που τις κάνει να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε δίπλα απλά υπάρχει, έρχονται στα ακούσματα μας αβίαστα και αποχωρούν με απόλυτο σεβασμό στην αυστηρή αισθητική κριτική.

Δεν είναι τυχαίο που η Μαρία Φαραντούρη σημειώνει στο δίσκο τους : "Πάντα με χαροποιεί η ιδέα των νέων τραγουδιστών που, απαλλαγμένοι από το άγχος για τα σουξέ, επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της ποιότητας. Εδώ σε αυτό το cd, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή το αποδεικνύουν έμπρακτα. Τις πρωτοάκουσα, έφηβες ακόμα, το 2001και τις προσκάλεσα στη συναυλία μου στο Ηρώδειο. Ήταν η πρώτη τους επίσημη παρουσία. Με γοήτευσαν με τις ωραίες φωνές τους και τη γνησιότητα τους."

Εμείς ευχόμαστε στην Ελένη και τη Σουζάνα Βουγιουκλή καλή πορεία, αν και γνωρίζουμε καλά ότι δεν έχουν ανάγκη απ τις ευχές μας γιατί έχουν επίπεδο και ταλέντο.